Tuesday, May 24, 2011

Jika DIA jadi milikku (:

assalamualaikum budak femes  (: okay sebenarnye ini first time aku nak try join kontest kontest kat blog ni, maklum lah aku tak femes, sebab tu aku sukar nak masuk mana mana kontest, tapi bila aku baca tajuk kontest ini haish membuak-buak rasa nak join. HAHA. kontest ini di anjurkan oleh adibah mazlan dan abe Long Mohammad.
 wajid tag dekat ;
dua lagi kawan hanis nak tag dekat


weh, kau tahu ke tak aku suka kau sebenarnye? walaupun aku tak banyak cakap dengan kau langsung, aku selalu curi tangkap2 gambar kau kalau kat kelas, lagi2 time kelas pengajian sejarah, waktu mula mula aku kenal kau aku tengok kau ni mcm berlagak je, haish naik geram jugak aku, pastu personaliti kau yang mcm misteri buat aku panggil kau MUKA NAK BUNUH ORANG, mula mula aku tak ade lah syok sangat dekat kau, pastu semakin hari aku salu tengok kau, aku kadang kadang geram jugak nak tegur kau, sebab aku tengok kau mcm tak ade kawan je, tu yang buat aku rasa nak kawan dengan kau, bila aku dapat tahu kau ni jenis yang tak banyak cakap dan kau mcm hidup dengan dunia kau sendiri lagi lah aku suka kau, lagi buat aku makin suka kau -,- sampai aku selalu suruh kawan kawan aku tengok kau, puji kau, setiap kali jupe kau mesti aku akan senyum sorang2, aku tak pernah tengok kau dating so aku pun menaruh harapan sorang sorang, malu kan? walaupun aku pasti kau takan minat aku tapi takpelah biar aku je minat kau, kadang2 aku pernah tanya cikgu sejarah apesal kau tak datang kelas, HAHA malu nya, cikgu math pun tahu aku minat kat kau, nasib baik kawan2 kau yang sengal tak tahu aku minat kau, dah berapa tahun aku suka sangat dekat kau, sebab aku ni hodoh jadi memang tak ade ah sape minat aku, sebab tu aku lagi suka jadi secret admire kau , hari tu aku buat wallpaper gambar kau kat HP pastu ma aku tanya sape ni? ehem aku senyum2 sorang2 je ah HAHA.sampai sekarang walaupun kau masih tak tahu lagi yang minat kau, tapi tak pe ah, janji aku suka tengok kau happy dan senyum. aku suka kau sangat sangat. tapi aku tanak kau tahu. haiya~~~. aku harap kau tak marah aku snap gambar kau diam diam <3


dan Jika Dia jadi milikku , semestinya aku akan suka dan sayang dekat dia sorang. aku akan harap satu hari kiteorang akan kekal sampai bila, weh weh weh. AKU suka sangat dekat kau tahu :D



haha. nilah orang nye. <3 aku suka kau :D

11 comments:

  1. haha. teringat cerite lame pulak bace entri ini. gud luck dear. :)

    ReplyDelete
  2. cik azeya: HAHA ye eh. Huu. thanks (:

    ReplyDelete
  3. ziarah cerita sini pulak. gudluck! :D

    datang tengok cerita saya pulak :)
    http://uzairkate.blogspot.com/2011/05/jika-dia-milik-ku.html

    ReplyDelete
  4. saya sedang buat penilaian tentang penyertaan anda pada pukul 2:53AM 1JUNE2011
    semoga anda berjaya.. :)

    ReplyDelete